Ga je naar Hawaii, ga dan voor een echte beleving tijdens je vakantie en dat is eilandhoppen. Want wist je dat Hawaii bestaat uit allerlei vulkanische eilandjes? Hawaii vakantie eilandhoppenOp deze manier leer je de omgeving kennen en kun je je onderdompelen in de wereld van de eilanden van Hawaii. Kom hieronder meer te weten over de Hawaii vakantie eilandhoppen, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen bij de specialist te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie op Hawaii en met het eilandhoppen. Wanneer je zelf informatie wilt toevoegen aan deze pagina dan kan dat ook, bijvoorbeeld jouw ervaring. Dan kan je hieronder het formulier invullen en na controle zal jouw informatie/ervaring toegevoegd worden.

Hawaii vakantie eilandhoppen:

Elk eiland heeft een eigen karakter. De eilanden die het meest worden bezocht zijn Kauai, Big Island, Oahu en Maui:

  • Kuai mag met recht een van de meest bijzondere eilanden bij Hawaii worden genoemd. Met haar levendige natuur heeft Kuai alles in zich om een waar paradijs te worden genoemd. Alleen al door de uitgestrekte zandstranden en de regenwouden. Door de vochtigheid is er volop flora en fauna te vinden.
  • Het eiland Big Island is eigenlijk Hawaii. Het doet haar naam eer aan en dat betekent dat dit het grootste eiland is. Er is een heus vulkanenpark en bergen zijn hier veelvuldig te vinden. De grote stad Hilo is een van de trekkers.
  • Oahu is bekend vanwege de steden Honolulu en Waikiki. Allebei levendige steden met veel bezienswaardigheden. Maar er is meer, want Oahu staat ook voor rust. Die is te vinden in een van de vele parken en tuinen.
  • Dan is er nog Maui, het tweede grootste eiland. Een heel populaire bestemming onder toeristen die Hawaii bezoeken. Van mooie zandstranden tot indrukwekkende rotspartijen – de natuur doet je overal op het eiland verwonderen.

Meer informatie over Hawaii vakanties: