Een tropisch klimaat, het hele jaar door en acht prachtige eilanden die er stuk voor stuk uitzien alsof ze uit een vakantiegids komen. Dat is Hawaii. Ruige natuur, dieren die je nergens anders ziet en Hawaii vakantie foto'sparadijselijke stranden waar je kunt wegdromen onder de vele palmbomen. Dat is pas genieten! In de binnenlanden van de eilanden vind je veel tropisch regenwoud en spectaculaire watervallen. Ook zijn er veel natuurlijke zwembaden waardoor je midden in het tropisch regenwoud kunt genieten van de omgeving.

Op de eilanden leven en werken de mensen met het water en daarom is het ook niet gek dat er ongelooflijk veel te doen is voor mensen die van water houden. Zo kun je er fantastisch duiken en snorkelen. Om de haverklap zie de mooiste vissen, schilpadden en prachtig koraal. Ook is dit een goede plek om walvissen en dolfijnen te spotten. Bekijk hieronder meer over Hawaii vakantie foto’s en ook vind je enkele mooie foto’s van Hawaii terug.

Hawaii vakantie foto’s:

  • The Big Island.

Dit is de bijnaam van het grootste eiland, Hawaii. Op dit eiland is het meeste te doen voor toeristen. Zo zijn er veel grote natuurparken waaronder het Hawaii Volcabnoes National park, waar je de Mauna Loa kunt beklimmen, de grootste vulkaan van het eiland. Tijdens de klim, kom je langs diverse uitgedoofde lavastromen en heb je soms het gevoel dat je over een maanlandschap loopt. Bij de Kona Coast kun je een boottocht maken en kun je Reuzenmantra’s zien met een spanwijdte van soms wel 7 meter! Lees hier overigens meer over een vakantie Hawaii.

Meer informatie: