Hawaii is een groep tropische eilanden in het midden van de Grote Oceaan en bestaat uit 132 eiland waarvan er 8 permanent bewoond zijn. Elk eiland heeft zijn eigen prachtige natuurverschijnselen zoals Hawaii vakantie verslagvulkanen, watervallen, witte zandstranden of tropisch regenwoud. Het eiland Maui is de thuishaven van een groot en prachtig nationaal park genaamd Haleaka National Park. In het nationaal park is onder meer de grootste slapende vulkaan van de wereld te vinden.

Op de top van deze vulkaan is een bezoekerscentrum waar vanuit je een prachtig uitzicht heb op de opgaande en ondergaande zon. Betoverend! Ook voor surfers is dit eiland een paradijs. Vanuit de hele wereld komen zie hier surfen op de grootste en beste golven. Kom hieronder meer te weten over een Hawaii vakantie verslag en ook heb je de mogelijkheid om de mooiste vakanties op Hawaii te bekijken, te vergelijken en om een mooie reis uit te zoeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar deze prachtige plek.

Hawaii vakantie verslag, meer informatie:

Oahu
Hawaii heeft een rijke geschiedenis en de plek waar dit nog het meest te zien is, is het eiland Oahu. Op dit eiland kun je naast surfen, ook ene bezoek brengen aan Lolani paleis. Dit paleis stamt nog uit de tijd dat de eilandengroep een Koninkrijk was en is daarmee ook gelijk het enige officiƫle paleis op Amerikaans grondgebied.

Hoewel er al sinds 1893 geen koning meer is, is alles prachtig bewaard gebleven. Ook de hoofdstad Honolulu is gelegen op het eiland Oahu. Deze bruisende stad heeft alles wat je nodig hebt. Van drukke uitgaansgebieden waar je tot in de late uurtjes kunt vertoeven tot aan veel musea voor mensen die van kunst en cultuur houden. Hawaii is een echte aanrader!

Meer informatie over Hawaii vakanties: