Hawaii vakantie wat te doen? Wat is er allemaal te doen in Hawaii en op het gebied van vakanties.
Op deze prachtige eilanden is ongelooflijk veel te doen. Of je nu houd van lekker luieren met ene Hawaii vakantie wat te doenheerlijke cocktail, verbluffende ruige natuur of de vele culturele aspecten van het eiland, op Hawaii is het allemaal te vinden. Welke dingen mag je nu echt niet missen? Allereerst is dit eiland een waar paradijs voor de fanatieke surfer.

Door de bijzondere ligging en het altijd aangename klimaat zijn er aan de kust van Hawaii vele hoge en mooie golven te vinden waarop de surfers hun kunsten laten zien. De ontdekker van de eilanden is de Brit, kapitein James Cook. Deze bekende ontdekkingsreiziger ontdekte de eilanden in 1878 en wordt tegenwoordig geëerd met een mooi monument op de plek waar hij werd gedood. Lees hieronder meer over een Hawaii vakantie wat te doen.

Wat is er te doen op Hawaii?

Walvissen en bultruggen.
Op het eiland Maui ligt de oude stad van Lahaina. Vanuit deze historische stad worden er veel excursies georganiseerd voor het spotten van walvissen en bultruggen die soms erg dicht langs de kust zwemmen en met spectaculaire sprongen laten zien hoe ongelooflijk groot ze zijn. Ook het ‘Iao Valley State Park ligt op Maui.

Dit park bestaat voornamelijk uit regenwoud en er zijn heel veel natuurlijk zwembaden te vinden waar je in het heldere water tussen alle prachtige exotische flora en fauna zwemt. Met recht, één van de mooiste stukjes op Hawaii en tijdens een vakantie op Hawaii een plek waar je echt geweest moet zijn.

Wil je nog meer te weten komen over het maken van een unieke reis naar Hawaii dan kan je op één van de blauwe links klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je een uitgebreide selectie hebt aan reizen die je kan gaan maken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie Hawaii vakantie.

Meer informatie over Hawaii reizen: