Hawaii vakantie weer

Hawaii vakantie weerHet weer op Hawaii.
Het is de plek die miljoenen mensen ter wereld op hun lijstje van ultieme vakanties hebben staan: Hawaii. Deze eilanden van koningen, totempalen, houtsnijwerk, rotsschilderingen, sierlijke vormen, culinaire hoogstandjes en de meest schitterende natuur vormen tegenwoordig een perfecte vakantielocatie die niet zo heel ingewikkeld is om te bereiken. Op Hawaii is het genieten van cultuur en natuur, allemaal dankzij het fenomenale klimaat. Lees hieronder meer informatie over het weer en een Hawaii vakantie (Hawaii vakantie weer). Leuke tips en meer informatie over Hawaii vakanties is hieronder terug te vinden.

Ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Hawaii te boeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Hawaii!

Bekijk hier de mooiste vakanties in Hawaii >>

Hawaii vakantie weer:

  • Hawaii.

Deze 50ste staat van de VS ligt in de Grote Oceaan. Het is een vruchtbaar gebied dankzij vulkanen. Met prachtige stranden en vele accommodaties is dit een gewilde plek voor vakantiegangers wereldwijd. De 137 eilanden hebben 8 belangrijke eilanden, waarvan Oahu de grootste is. Er zijn hier unieke vissoorten, planten, vogels en zoogdieren te vinden. De zonsondergang meemaken is een subliem moment. En met een gemiddelde temperatuur van 24 graden, kent Hawaii het ideale weer.

  • Heerlijk weer.

Overdag ligt de temperatuur op Hawaii altijd tussen de 24 en 31 graden. Zware regenval kan wel voorkomen. Vooral Kauai is dan vaak slachtoffer. Passaatwinden uit het oosten bepalen de luchtvochtigheid en temperatuur op de eilanden. Eigenlijk komt het zelden voor dat het kwik boven de 32 garden uitkomt. Het is dus erg mild. Overigens kunnen de bergen wel erg koel zijn, zoals Mauna Loa. Hawaii kent alleen maar winter en zomer. De verschillen tussen de 2 seizoenen zijn maar een schamele 3 graden. Met een erg aangename temperatuur is het volop genieten van ontspanning en lokale cultuur. Het is wel raadzaam rekening te houden met extremen. Hittegolven, orkanen of heftige stormen kunnen voorkomen op de eilanden, daarom is het altijd raadzaam om op de hoogte te zijn van het weer.

Wil je de beste reistijd Hawaii te weten komen dan is op het internet nog veel meer informatie in te winnen.

Bekijk hier de rondreizen en vakanties in Hawaii >>

Meer informatie over een vakantie in Hawaii: