Op vakantie naar Hawaii: betaalbaar? Alles over de prijs van een reis naar Hawaii.

Hoe duur vakantie Hawaii

Hawaii….. veel mensen dromen ervan om naar deze eilandengroep op vakantie te gaan. Beelden van onder andere schitterende zandstranden, prachtig landschap, indrukwekkende watervallen en een fenomenale onderwater wereld zijn velen van ons wel bekend.Maar meteen daarna komt de twijfel opzetten. Is een reis naar Hawaii niet veel te duur?

Hoe duur is een vakantie op Hawaii?

Toegegeven, een vakantie naar Hawaii kan best duur worden ,al was het maar omdat de vliegreis niet goedkoop is in verband met de reisduur. Maar als je je vakantie op een beetje slimme manier regelt, dan kun je best veel geld besparen op die droomreis. Het boeken van een last minute reis of ticket kan je bijvoorbeeld al honderden euro’s schelen.Als een vlucht of georganiseerde reis op het laatste moment nog niet vol is, worden vakanties vaak een kortere periode voor vertrek veel goedkoper aangeboden.

Besparing

En ook op de accommodatie kan bespaard worden. Als deze niet bij je reis inbegrepen zit,kan je geld besparen door zelf goedkopere verblijven te zoeken en te boeken. Hawaii staat bekend om de grote, luxe hotels, maar er zijn ook zeker simpelere accommodaties te vinden waar je een onvergetelijke vakantie beleeft.Ga op zoek naar iets net buiten de stad of in een minder toeristische gebied. Daar bespaar je al snel enkele euro’s per nacht mee. En wat je op Hawaii uitgeeft aan eten,excursies en leuke cadeautjes, dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Fijne vakantie!

Meer informatie: