Californië en Hawaï, twee Amerikaanse staten en twee werelden van verschil. Juist deze totaal andere werelden samen zorgen voor een unieke vakantie. Het Vakantie California Hawaiiis 7,5 uur vliegen tussen deze bestemmingen, bent u er klaar voor? Tips voor een bijzondere vakantie in Californië en Hawaï zijn hieronder terug te vinden.

Kom hieronder meer te weten over het boeken van een vakantie California Hawaii, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij de specialist. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie of rondreis door het unieke California Hawaii en bekijk alle informatie bij de specialist.

Vakantie California Hawaii:

  • Californië staat bekend om haar grote steden. In deze steden is veel te bezichtigen, denk aan de Golden Gate Bridge in San Francisco en aan het Balboa Park in San Diego. In Los Angeles duik je in het leven van filmsterren, denk aan Venice Beach, Hollywood en Beverly Hills.
  • Maar er is meer te doen in Californië, denk aan de natuurparken Yosemite en Joshua Tree. En we kunnen natuurlijk de oneindig mooie standen niet vergeten!
  • De unieke eilandengroep Hawaï ligt in de stille oceaan. De hoofdstad van de staat Hawaï is Honolulu. Met ruim 390.738 inwoners, is dit een behoorlijke stad waar veel te beleven valt, denk aan een bezoek aan de bekende botanische tuinen, het Ala Moana Center en de Aloha Tower. (Vakantie California Hawaii)
  • Maar Hawaii biedt meer dan alleen steden. Het landschap is zeer gevarieerd, van woestijnachtig tot hooggebergte, van moeras tot strand. De stranden zijn een ideale uitvalsbasis voor een relaxte dag. De zee bevat natuurlijk water. Daarnaast is het ook echt een aanrader om een trip te maken langs watervallen en (stille) vulkanen.

Wanneer je meer informatie wilt toevoegen aan deze pagina dan kan dat ook vul dan hieronder het formulier in en kom meer te weten. Meer te vinden over een vakantie op Hawaii is te lezen op: www.Vakantie-Hawaii.nl.

Meer informatie over vakanties op Hawaii: