Op vakantie naar Hawaii in 2020?!
Het is voor velen wel een droombestemming: Hawaii. Niet gek, met alles wat je over deze prachtige Vakantie Hawaii 2020eilandengroep hoort. Het strand is er eindeloos, prachtig wit met uitzicht op een heerlijke blauwe zee waar je verkoeling in kunt zoeken op een warme dag. Palmen hangen boven je op een ligstoel. Wat heeft Hawaii nog meer te bieden op vakantie in 2020?

Midden in de Grote Oceaan.
Hawaii is niet een eiland, maar eigenlijk meer een eilandengroep. De hoofdeilanden zijn Oahu, the Big Island (deze wordt ook wel gewoon Hawaii genoemd), Kauai en Maui. De eilanden liggen midden in de Grote Oceaan, dichtbij de kust van Midden-Amerika.

Vakantie Hawaii in 2020?

Wat kan je allemaal doen op Hawaii?
Waar je natuurlijk meteen aan denkt wanneer je aan Hawaii denkt is lekker luieren op het strand. Maar dat is lang niet het enige wat je op dit prachtige eiland kan gaan doen. Er zijn tal van dingen op Hawaii of de omringende eilanden te doen!

  1. Ga walvissen spotten. Op Lahaina, op het eiland Maui, is er een plek waar je perfect walvissen kunt spotten. Sommigen noemen het zelfs de beste plek in de wereld om een wilde walvis te spotten.
  2. Beklim een vulkaan. Op Hawaii zijn veel vulkanen. Het is leuk om er een keer een te beklimmen. Vergeet vooral niet de vulkanen van Big Island, waar je lava de zee in zult zien stromen.
  3. Wandelen. Hawaii kent een prachtige natuur. In de hete middagzon is het niet aan te raden, maar ‘s ochtends wanneer het nog niet bloedheet is, is het heerlijk om een wandeling te maken.

Meer informatie over vakanties in Hawaii: