Een heerlijke vakantie naar Hawaii, het grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaii, wie wilt dat Vakantie Hawaii Big Islandnou niet? Dit eiland wordt niet voor niks Big Island genoemd. Het is namelijk bijna twee keer zo groot als alle andere eilandjes bij elkaar. Voordat je al de koffers gaat pakken, volgen hieronder eerst wat leuke bezienswaardigheden.

  • De vulkanen
  • Het zwarte zandstrand
  • De watervallen

Hieronder kom je nog veel meer te weten over een vakantie Hawaii Big Island en ook heb je de mogelijkheid om een unieke reis naar Hawaii te boeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar deze prachtige plek.

Vakantie Hawaii en Big Island:

  • Hawaii Volcanoes National Park.

Deze bezienswaardigheid, aan de zuidkust van het eiland, is een echte must see. Naast de vulkanen, waaronder de grootste, Mauna Loa, en de actiefste, Kilauea, zijn er ook nog andere dingen te doen. Bijvoorbeeld de Kilauea Iki Trail is een schitterende wandeling. De wandeling, van 6,4 kilometer, loop je tussen de twee en drie uur. Het is wel belangrijk om goede wandelschoenen te gebruiken in verband met het ruige gebied.

  • Punalu’u Black Sand Beach.

Een van de bekendste zwarte zandstranden is Punalu’u. Dit komt door de vulkaanuitbarstingen, die op constante basis plaatsvinden, vanuit het Hawaii Volcanoes National Park. Het contrast van het zwarte strand en de heldere blauwe zee is schitterend. Het zwemmen kun je beter achterwege laten vanwege de rotsen.

Akaka Falls State Park.

In het noordoosten van het eiland bevinden zich de Kahuna Falls, van 30 meter hoog, en de Akaka Falls, van 135 meter hoog. Op weg naar de watervallen loop je door een regenwoud, die vol mooie bloemen staat, zoals orchideeën.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Hawaii.

Meer informatie over Hawaii vakanties: