Vakantie Hawaii ervaringen

Vakantie Hawaii ervaringenVoor veel mensen is Hawaii de droomvakantie die op menig verlanglijstje staat. Denk aan de prachtige stranden, voor veel surfers hét surfparadijs, een indrukwekkend natuurschoon en de vele vulkanen die Hawaii heeft. Toeristen landen meestal op Oahu, waar de hoofdstad Honolulu zit. Een waar tropisch paradijs waar je verzekerd bent van zon, zee en mooie stranden onder andere de beroemde Waikiki beach. Honolulu heeft ook een drukke binnenstad omgeven door palmbomen, waar de shoppende toerist zich helemaal uit kan leven. Als de avond valt zijn er talloze gezellige bars en heerlijke restaurants en andere uitgaansgelegenheden te vinden. Wat een geweldige begin van de vakantie op Hawaii, Aloha! Bekijk hieronder nog veel meer informatie over vakantie Hawaii ervaringen, leuke tips en meer over een Hawaii reis.

Wanneer je een mooie reis wilt boeken naar Hawaii, klik dan op één van de blauwe links om naar de specialist te gaan en de mogelijkheden te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie Hawaii vakantie.

Bekijk hier de vakanties in Hawaii en meer >>

Vakantie Hawaii ervaringen:

Eiland hoppen voor avonturiers.
Het eiland Oahu heeft een indrukwekkende natuur, dat bestaat uit bosrijke omgevingen, gebergten, watervallen en prachtige stranden met een helderblauwe oceaan. Bekende bezienswaardigheden op het Hawaiiaanse eiland Oahu zijn:

  • Vulkaan Diamond Head met jeep safari
  • Pearl Harbor
  • Botanische tuinparken
  • Waikiki Beach, en met een duikboot op zoek naar wildlife
  • Andere bounty stranden, bijvoorbeeld Kailua Beach

Heb je genoeg vakantie tijd over, neem de mogelijkheid om dan per boot of watervliegtuig te gaan eiland hoppen. De natuur van de eilanden Kauai, The Big Island en Maui zijn erg divers en niet met elkaar te vergelijken en ontdek de mooiste plekjes op de andere eilanden.

Droomreis Hawaii.
Of je nu gaat om te surfen op 1 van de vele eilanden, snorkelen rondom de baaien, vulkanen beklimmen, shoppen, wandelen, watervallen bekijken, walvissen en dolfijnen spotten, op Hawaii is het allemaal te doen. Van relaxen tot actief zijn, voor iedereen die er geweest is, is het een top ervaring op hun droomreis.

Bekijk hier meer over rondreizen en vakanties in Hawaii >>

Meer informatie over een vakantie Hawaii: