Tijdens een vakantie op het tropische eiland Hawaii kom je ogen tekort. Prachtige witte zandstranden, zwemmen in het heldere zeewater terwijl je duikt met

Vakantie Hawaii Hiltonschilpadden en honderden andere soorten tropische vissen. Het is een paradijs, maar wat zijn nu de beste plekjes om te verblijven als je op dit prachtige eiland bent? Hou je juist van luxe en een levendige omgeving of kies je voor natuur en rust? Hawaii is het eiland waar het beide kan! Kom hieronder nog veel meer te weten over een vakantie Hawaii Hilton. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie en kom meer te weten over de Hawaii Hilton vakanties.

Vakantie Hawaii Hilton:

  • Hilton Hawaii.

Het Hilton hotel heeft diverse vestigingen op verschillende eilanden op Hawaii. In de haven van Honolulu ligt het Hilton Waikiki Resort, een prachtig resort pal aan de jachthaven en het Waikiki strand. Vanuit de lobby van het hotel loop je binnen een aantal minuten dit prachtige strand op en kun je genieten van de geweldige cocktails terwijl je ligt te relaxen onder een palmboom. ‘s Avonds kun je heerlijk dineren en genieten van de grote rode zon die in de zee verdwijnt. Een heerlijke combinatie van luxe en natuur.

Ook het centrum is op loopafstand. Het levendige Honolulu is een leuke stad met vee winkels en een hip uitgaansleven. In het noorden van het eiland ligt een ander Hilton hotel Dit hotel is met name geschikt voor mensen die van avontuur houden. Het hotel ligt dicht bij het ideale surfstrand én op korte afstand van de grootste slapende vulkaan ter wereld, de Mauna Kea.

Heb je zelf een ervaring met een vakantie Hawaii Hilton reis of wil je iets anders toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul dan hieronder het formulier in en na controle zal jouw ervaring of informatie toegevoegd worden. Wil je overigens de reizen bekijken voor Hawaii (lees hier meer over een vakantie Hawaii), dan kan je naar één van de reisaanbieders gaan om de reizen te vergelijken.

Meer informatie over Hawaii vakanties: