Je wilt graag naar Hawaï, maar je vraagt je af of dit zo geschikt is voor kinderen. Je denkt immers dat de hele Vakantie Hawaii met kinddag “zonnen” en ander eten voor problemen kunnen zorgen. Wij vertellen je graag meer over een vakantie Hawaï met kinderen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Hawaii, met of zonder kinderen.

Vakantie Hawaii met een kind of meerdere kinderen?

  • Een vakantie Hawaï voor het gehele gezin.

Op Hawaï is genoeg te doen. Je kunt schildpadden zoeken tijdens het snorkelen, dolfijnen zien en wandelen en fietsen naar watervallen en (slapende) vulkanen. Maar af en toe ontspannen is zeker ook aan te bevelen. Daar is het natuurlijk ook vakantie voor.

Hawaii kent een hele relaxte sfeer. De mensen zijn er vriendelijk en het eiland is veilig. Je kinderen zullen daarom ook geen gevaar lopen. Kinderen spelen in warm en natuurlijk zeewater, wat ook nog eens gezond is.

Het eten

Het eten in Hawaï is divers en toegankelijk, het is meer dan alleen ananas! Er wordt gewoon kip, vis en groenten gegeten. De gerechten komen uit diverse keukens, waaronder de Engelse, de Japanse en de Amerikaanse. Er zit daarom ook altijd wel iets bij wat je kind lust. Het is ook mogelijk om een groepsreis te boeken, of een reis waar bepaalde activiteiten inbegrepen zijn. Dit zorgt voor een goed programma, maar ook rust voor jezelf en voor je kinderen.

Ook vervoer kun je boeken of je kunt kiezen voor een huurauto.

Veel plezier met het uitzoeken van een unieke Hawaii vakantie!

Meer informatie over Hawaii reizen: