Vakantie Hawaï en New York.
Hawaï en New York, twee toplocaties! Het is daarom Vakantie Hawaii New Yorkeen goed idee om deze bestemmingen te combineren tijdens een ideale vakantie. Wij vertellen je graag meer over deze vakantie. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Hawaii New York, leuke tips en ook heb je de mogelijkheid om bij de specialist een mooie vakantie te boeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een unieke reis.

Vakantie Hawaii en New York:

Over de twee topbestemmingen.

New York, ofwel NYC is de grootste stad in de verenigde staten. De staat waarin New York ligt heeft dezelfde naam. Wanneer je naar New York gaat, zul je vast het Central Park in Manhattan wel kennen. Maar New York heeft nog veel meer bezienswaardigheden. Denk aan het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Wall Street, Broadway en Empire State Building. Ook kun in je in New York prima shoppen en zijn de 5th Avenue en Chinatown de moeite waard.

Bounty Island

Hawaï staat bekend als Bounty eiland. Maar veel plekken op Hawaï lijken daar totaal niet op. Door de verschillende landschappen zijn de eilanden van Hawaï veelzijdig te noemen. Het is dan ook een aanrader om een auto te huren of wandelend de eilanden te verkennen. Laat je verassen door watervallen, bergen en zelfs vulkanen. En na een dag erop uit te zijn geweest, is het tijd voor ontspanning aan het strand. De zee is prachtig en het water natuurlijk. Misschien heb je zelfs wel zin om te surfen! En dat kan, want het is altijd mooi weer!

Het is ongeveer 10 uur vliegen van de ene naar de andere bestemming.

Indien je meer te weten wilt komen over een vakantie Hawaii kan je op deze website maar ook op het internet nog veel meer informatie inwinnen.

Meer informatie over vakanties in Hawaii: